OBEĆAVAJU IM 10 GODINA Hoće li konačno molba građana u vezi sa sportskim terenom biti uslišena? (VIDEO)

Već više od 10 godina mladi iz Bronksa (deo grada kod osnovne škole Jovan Popović) se bore da iza sportskog terena koji svakodnevno koriste bude postavljena žica. To je jedini sportski teren u tom delu Inđije.

КО ЧЕКА, ТАЈ (НЕ) ДОЧЕКА ⚽️❌Грађани су сами у неколико наврата покушали да реше проблем који их мучи, али им је то онемогућено.✊🏼Због тога им ми пружамо подршку.🤷🏼‍♂️Сада чекају надлежне. Да ли ће дочекати, време ће показати.

Objavljuje Inđijativa u Nedjelja, 7. srpnja 2019.

Pre nekoliko meseci mi smo razgovarali sa građanima koji su tada izrazili nadu da će sve biti urađeno na proleće. Međutim, obećanje je ostalo mrtvo slovo na papiru.

DECENIJA BORBE “Ne tražimo svemirsku stanicu, već običnu žicu iza sportskog terena”

Kada igramo fudbal,  lopta često ode daleko zbog nepostojanje žice iza golova. Nekada više vremena provedemo dok idemo po loptu nego što igramo. Takođe, tu postoji i teren za boćanje. Dogodi se da lopta pređe u njihovo polje, pa im poremeti igru.

Zaista je neophodno da se postavi ograda iza, sumnjam da je za to potrebno pisati neki projekat i izdvojiti neka velika sredstva. Ne tražimo izgradnju svemirske stanice, nego postavljanje obične žice“, kazao nam jedan od korisnika ovog terena.


(Visited 391 times, 1 visits today)