Novootvorena cvećara „Mamini cvetovi StefAna“

cvecara indjija

U vreme kada je teško doći do sigurnog i dobro plaćenog posla, bitna je svaka inicijativa ljudi da osmisle način kako da zarade, da žive od sopstvenog rada i izdržavaju svoju porodicu.

Bračni par, Snežana i Marko Bogovac, odlučio je da pokrene svoj posao i otvore cvećaru. Do ideje o cvećare su došli lako, budući da Snežana gaji veliku ljubav prema cveću, i završila je pejzažnu arhitekturu, a jedno vreme je i radila u cvećari. To joj je ujedno i bio san koji je napokon ostvarila.

U današnje vreme, u ovakvoj državi sa puno komplikovanih okolnosti i nesigurnosti često pristajemo na kompromise pa biramo poslove koji će nam doneti samo zaradu i onda svaki dan punimo sebe nezadovoljstvom jer trošimo vreme na nešto što ne volimo a moramo da radimo.

Zato je Snežana zacrtala sebi ciljeve i hrabro, sa velikom prodrškom muža, krenula u posao koji voli i čini je ispunjenom.

„Uložili smo novac i svesni smo rizika koji donosi ulazak u novi posao. Znamo da se nećemo obogatiti ali se nadamo da ćemo solidno živeti. Znamo i to dada je na tržištu velika konkurencija i da ako želimo da opstanemo, moramo da uložimo maksimalne napore da ponudimo proizvode koji će moći da zadovolje sve rigoroznije kriterijume kupaca. Nije lako ali veliku podršku imamo od roditelja koji nam maksimalno pomažu. Imamo dvoje male dece i svi smo uključeni u njihovom vaspitavanju. Nadamo se da će jednog dana ovo da postane porodičan posao. Nalazimo se u ul. Kralja Petra 35a u Inđiji. Nadamo se da će nas prepoznati po kvalitetu, dobrim aranžmanima za lepe i tužne trenutke, saksijskim cvećem koje možemo da ponudimo i prijatnoj atmosferi.„ – rekla je Snežana Bogovac za naš portal.

 

(Visited 501 times, 1 visits today)