NOVI FITNESS STUDIO Posetite novootvoreni studio Absolute Power i otkrijte najnoviji oblik treniranja!

Studio Absolute Power je otvoren 1. septembra 2018.godine i nalazi se u Ulici Dušana Jerkovića broj 7 u Inđiji.

Obzirom da građani imaju izgrađenu svest o zdravom načinu života, svrha osnivanja studija ovog tipa je bila da svojim klijentima pruži vrhunske usluge i doprinese njihovom boljem, lepšem i zdravijem životu!

Primarna zamisao je sprovođenje treninga uz elektrostimulaciju mišića u savremenim odelima, uz ličnog instruktora i kompletno obezbeđenu opremu za vežbanje.

Tamara Ognjenović na EMS treningu

 

U moru proizvođača, odabrali su baš Wiemspro – španski brend koji se proizvodi isključivo u Evropskoj Uniji. Njihova jedinstvena bluetooth tehnologija pruža nove mogućnosti koje mogu da isprate savremeno doba i moderan način života.
Posebno im je drago što je Sofo International kao deo Satelit Premium grupacije prepoznao njihov potencijal i potencijal naših sugrađana i omogućio da uz zajedničku saradnju svako ko dođe u Absolute Power studio isproba neki od revolucionarnih proizvoda koje ova kompanija uvozi.

O TRENINGU

EMS je potpuno bezbedan trening i ne opterećuje zglobove i kičmu. Elektromišićna stimulacija je prvobitno korišćena u medicinske svrhe, a danas ima svoju primenu u fitnesu radi postizanja vrhunskih rezultata, jer koristeći električne impulse dopire do najdubljih slojeva mišića i sam proces postaje dosta intenzivniji.

Pored višestruke efikasnosti u odnosu na trening u teretani, ključna prednost EMS treninga je UŠTEDA VREMENA! Trening traje svega 20 minuta i tako je idealno prilagođen brzom tempu života. DVA TRENINGA NEDELJNO su sasvim dovoljna, a jedan EMS trening menja čak 4 SATA treniranja u teretani.

Trening je prilagodjen individualnim potrebama, cilju, godinama i kondiciji svakog vežbača.

Na probnom treningu se vežbač upoznaje sa ovim nacinom vežbanja, vrši se kompletno merenje i u skladu sa tim lični trener formira plan treniranja. Već nakon prvog treninga oseti se značajna promena, a nakon 4 do 5 treninga vidljivi su i prvi rezultati!

Izgovori kao sto su „Nemam vremena“, „Ne poznajem metodiku treninga” ili „Smeta mi gužva u teretani” zaista više ne postoje!
Zakažite svoj BESPLATAN PROBNI TRENING i uverite se zašto je ovo najpopularniji trening u svetu poslednjih nekoliko godina!

KONTAKT

Telefon : 0652929156
Email : absolutepowerin@gmail.com

Klikni i zaprati ih na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Visited 980 times, 1 visits today)