NEMA MESTA PANICI U Inđiji nema zaraženih virusom korona; porastao broj ljudi u izolaciji, evo koliko ih je sad

U Inđiji nema zaraženih virusom korona, a zbog prevencije 132 lica nalazi se u kućnoj izolaciji, saopštio je predsednik opštine Vladimir Gak.

Sremske Novine » U Inđiji nema zaraženih korona virusom

Na teritoriji opštine nema zaraženih virusom korona. Imamo 132 lica u kućnoj izolaciji, i kada se pomnoži sa članovima porodice dobijamo oko 350 lica. Naglašavam, nema potrebe za panike, ali pokažimo odgovornost. Stavimo se na raspolaganje našim najstarijim sugrađanima”, poručuje prvi čovek opštine.

On je naveo da lokalna samouprava daje sve od sebe da obezbedi šta je sve potrebno ne bi li se umanjili efekti virusa.

Sve što je neophodno, mi to nabavljamo. Još nismo došli do kritičke tačke, i daj Bože da niko ne bude zaražen. Samo jedan inificirani građanin uticaće na mnogo toga. Biće odmah drugačija atmosfera“, kaže Gak.

DEŽURSTVO Doma zdravlja za vreme praznika u Inđiji - Pazova Inđija ...

Iako su najstariji sugrađani najugroženiji, Gak je pozvao i ostale da se pridržavaju svih mera i da sve ovo shvate ozbiljno.

U svetu imamo slučajeve da se mladi inficiraju, a neki od njih su nažalost i izgubili tu bitku. Shvatimo ovo ozbiljno, niko od nas ne želi da ugroi i sebe i ljude oko sebe“, zaključuje Gak.

Sve osobe koje su u izolaciji svakodnevno se proveravaju, a oni koji su osetili simptome virusa nalaze se, zbog prevencije, pod stalnim nadzorom lekara iz inđijskog Doma zdravlja

(Visited 1,524 times, 1 visits today)