(NE)FUDBALSKE STVARI Da li snimak sa treninga Dinama iz Vranja otkriva da Inđija igra protiv 14 igrača?

Pre nekoliko dana fudbaleri Inđije su dokazali da zaslužuju da naredne godine igraju u društvu najboljih. Ekipa Dinama iz Vranja potpuno je razbijena na terenu kraj železničke stanice, a ubedljivom pobedom od 3:0 zeleno-beli su već jednom nogom zakoračili u svet Superlige.

Inđija je tokom ove sezone igrala možda i najlepši fudbal u Srbiji. Sa jednim od najmanjih budžeta, ali sa odličnim sistemom i još boljim trenerom uspela je da Inđinčanima pruži mnogo radosti u prethodnih 10 meseci. Plasman u Superligu bi bio kruna rada svih u klubu.

Međutim, kao što znate fudbal odavno nije samo fudbal. I ne pobeđuje uvek najbolji. Mnogi ne biraju sredstva ne bi li došli do cilja.

Tako je našoj redakciji dostavljen snimak sa treninga ekipe sa juga Srbije na kojem se čuje razgovor ljudi iz tog klub. Šta su oni razgovarali, možete poslušati na narednom snimku koji nam je prosleđen.

Ako sutrašnji meč bude zaista meč, Inđinčani ne trebaju da sumnjaju da će naredne godine u svom gradu gledali Crvenu Zvezdu i Partizan.

(Visited 2,503 times, 1 visits today)