NEDAVNO PALA CIGLA Stanari u Jovani se plaše da će ostaci Krznare pasti u dvorište gde im se igraju deca (VIDEO)

Stanari stambenog kompleksa Jovana plaše se da će ostaci izgorele zgrade u Krznari pasti u dvorište gde im se svakodnevno igraju deca i gde oni parkiraju svoja vozila.

Jedan od građana kaže da je pre nekoliko dana pala jedna cigla, i da postoji velika šansa da se u narednom periodu obruši i čitav zid.

Molimo vlasnika ovog objekta da organizuje rušenje tog zida ne bi li došlo do neke nezgode. Dolaze lepi dani, a mnogo dece živi ovde. Takođe, mnogima se i garaže nalaze ispod tog zida. Iskreno se nadamo da će vlasnik sam srušiti ovo posle našeg apela, ali ako to ne učini, nadam se će mu nadležni izdati nalog“, kaže jedan od stanara.

I pokret Građanin pozvao je nadležne da reaguju u ovom slučaju, ne bi li se izbeglo da bilo ko bude povređen. Oni su podsetili na jedan slučaj od pre nekoliko meseci.

БОЉЕ СПРЕЧИТИ НЕГО ЛЕЧИТИ👍🏼 Грађани стамбеног комплекса Јована изразили су забринутност за безбедност своје деце.❗️Плаше се да ће зид од зграде која је изгорела пре два месеца пасти у двориште у којем се играју њихова деца.📃Покрет ГрађанИН позива надлежне да изда налог за рушење овог зида и тако сперечи да се догоди било шта.

Objavljuje ГрађанИН u Nedjelja, 10. svibnja 2020.

(Visited 590 times, 1 visits today)