Najveći IT godišnji događaj “Znam da možemo” prenosimo iz Startit Centra Inđija

Najveći IT godišnji događaj, “Znam da možemo”, na kome se tradicionalno podvlači crta rezultata ove industrije u zemlji, predstavljaju najuspešniji domaći projekti i najavljuju nove stvari koje će obeležiti narednu godinu, biće održan 27. septembra u Domu omladine u Beogradu.

Najveći IT godišnji događaj, Znam da možemo, služi da se tradicionalno podvuče crta rezultata ove industrije u zemlji, predstavljaju najuspešniji domaći projekti i najavljuju nove stvari koje će obeležiti narednu godinu.

S obzirom na to da je IT ove godine posebno u žiži javnosti i da se ova oblast pokazala kao najzdravija privredna grana u zemlji sa izvozom u vrednosti od 740 miliona evra, nadamo se da ćete videti važnost ovog događaja.

Osim u Domu omladine paralelno biće održan i u svim Startit Centrima u Srbiji (Novi Sad, Valjevo, Zrenjanin, Vršac, Inđija, Subotica) u kojima ćemo uživo biti emitovan prenos događaja, kao i u Mokrin House-u i Šapcu.

Na događaju učešće će uzeti i Milan Simić, izvršni direktor za IT podršku i ICT servise u Telekomu, Igor Bogićević, jedan od osnivača kompanije Seven Bridges, Nemanja Čedomirović ispred inicijative Digitalna Srbija i Vukan Simić, osnivač Fishing Bookera.

Iz Startit Centra Inđija vas pozivaju da dođete da zajedno pratite live stream prenos iz Doma Sindikata. Potrebno je samo da se prijavite na facebook događaju klikom na ovaj link!

Više o samom događaju pročitajte ovde.

(Visited 167 times, 1 visits today)