Na Prvenstvu Vojvodine, karatisti kluba SENSEI osvojili 11 medalja

klub sensei indjija karate

U nedelju 18. marta 2018. u Žitištu održano je Prvenstvo Vojvodine za nade, kadete, juniore, seniore i veterane, gde je učestvovalo 27 klubova sa 227 takmičara.

Karatisti kluba SENSEI iz Inđije nastupali su sa 8 takmičara i izborili 11 medalja i to 3 zlatne 2 srebrne i 6 bronzanih.

Zlatnu medalju osvojili su:
Dejanović Konstantin u katama pojedinačno a u kategoriji muških nada prvi nivo, Žigić Saša takođe u katama pojedinačno a u kategoriji muških nada četvrti nivo, kao i kata tim muških nada u sastavu: Žigić Saša, Crnobrnja Milan i Rađen Jovan.

Srebrne medalje i to u borbama pojedinačno osvojili su:
Rikov Ilija mlađi senior u kategoriji do 68 kg i Sladić Lazar takođe mlađi senior u apsolutnoj kategoriji.

Bronzane medalje su izborili:
Žigić Saša u borbama pojedinačno u kategoriji muških nada do 50 kg, Volkova Samuela juniorka A nivo u katama pojedinačno, Rikov Ilija mlađi senior u borbama pojedinačnu a u apsolutnoj kategoriji, dve bronze za Sladić Lazara mlađeg seniora i to u katama pojedinačno kao i u borbama pojedinačno a u kategoriji do 70 kg i tim borbaša mlađih seniora u sastavu: Sladić Lazar i Rikov Ilija.

Takođe u nedelju na Prvenstvu Vojvodine član karate kluba “SENSEI” iz Inđije, Milan Crnobrnja proglašen je za najuspešnijeg takmičara Šotokan Karate Saveza Srbije u 2017 godini i to u katama pojedinačno a u kategoriji muških nada.

(Visited 136 times, 1 visits today)