MISTERIJA Rupa na putu tri meseca čeka krpljenje, ko je nadležan?

Posle izrade priključaka za vodovod u ulici Obilićev venac (kod stovarišta Šovljanski) rupa dužine 3 metra nasuta je šljunkom koji se vremenom rasipa sled velike prometnosti ulice.

Kada se šljunak raspe, u kolovozu se stvara rupa koja je opasnost za vozila, posebno za ona koja su niža. Zbog toga, neophodno je rupu zakrpiti asfaltom.

Iz udruženja Inđijativa kažu da su problem uočili još u decembru kada su radovi izvođeni, ali da su sa prijavom čekali 3 nedelje zbog vremenskih prilika.

Image may contain: text
Prvi odgovor Inđija puta

Zasadio je cveće u rupu na putu, odgovor nadležnih stigao je posle nekoliko dana (FOTO)

Čekali smo sa prijavom jer realno zbog zime i kiše to nije moglo odmah da bude zakrpljeno. Prvi put smo problem prijavili sredinom januara JP Inđija put. Međutim, od njih smo dobili odgovor da je za krpljenje rupe zadužen izvođač radova, tj. JP Vodovod i kanalizacija. To nam je na prvu loptu bilo čudno“, kažu iz Inđijative.

Kako se navodi u njihovoj objavi na Fejsbuku, oni su problem prosledili Vodovodu. Međutim, odgovor je bio identičan. Problem je prebačen u dvorište Inđija puta.

Radnici Vodovoda nasuli su dodatni šljunak u rupu, ali to nije trajno rešenje. Problem smo opet prijavili Inđija putu i nadamo se da će konačno biti zakrpljena. Nekoliko građana nam je ukazalo na ovaj problem, pa se iskreno nadamo se će što pre biti sanirano jer je to u interesu svih nas, posebno vozača“, zaključuju iz Inđijative, dodajući da ne žele da upiru prstom ni u koga, već samo žele da problem bude rešen.

Udruženje Inđijativa okuplja mlade ljude iz Inđije, koji se bave građanskim aktivizmom, a sve u cilju ulepšavanja grada i podizanja njegove funkcionalnosti za sve društvene grupe.

(E.R.I.)

(Visited 373 times, 1 visits today)