MESECI AGONIJE U 21. veku u mraku čeka operaciju, od EPS-a ni traga ni glasa

Jedna naša sugrađanka se već nekoliko meseci pomaže jednoj starijoj sugrađanki koja je bolesna i jedva pokretna. Već dugo nema struju, a uskoro bi trebala da ide na operaciju. Naša sugrađanka odlučila je od medija potraži pomoć, jer je do sada pokušala sve, ali bezuspešno. U celosti prenosimo njenu priču.

Dobar dan. Treba mi pomoć, a vidim da se zalažete za građane Inđije i javno iznosite probleme. Uglavnom, pokušaću da skratim priču koliko mogu, pokušavam da pomognem jednoj ženi već mesecima, žena je bez struje mesecima, prvo je čekala rešenje o vlasničkom listu koje je trebala da dobije posle mesec dan ali nažalost nije ga dobila i to se razvuklo do meseca novembra i nekako sam uspela da joj preko poznanice izvučem list o nepokretnosti.

Ona je to rešenje predala u Elektrodistribuciju, i trebali su doći iz Rume tj. prvo da joj odgovore i daju rešenje o plaćanju na rate i priključak, ne odazivaju se i ne pojavljuju već 4 nedelje a rekli su da će posle 7 dana doći da reše situaciju. Žena je bolesna i jedva pokretna, čeka je operacija a ona bez struje ne može da bude.

Pokušavam na sve načine da joj pomognem ali gde god da se pokuca na bilo koja vrata ili nemaju vremena za razgovor, ili njihova smena je završena sa radom sa strankama, ili jednostavno niko ništa ne zna… A na brojeve telefona od Energetike Ruma niko se ne javlja, a iz Rumske elektrodistribucije oni kažu da nisu nadležni za to. Pa ako nisu oni ja stvarno ne znam ko je?

Ovo je bruka i sramota ! A ona nije jedini slučaj koji je oštećen od strane državnih ustanova! Pa ako biste mogli da pomognete tj. ovoj ženi bila bih vam zahvalna. Pa čak da je i to savet opet bi bio od koristi, samo nešto mora da se uradi, jer zima ide. Još jednom unapred vam se zahvaljujem! Veliki pozdrav za vas!

Izvor: indjijativa.rs

(Visited 711 times, 1 visits today)