Krivina stvara probleme u ulici Jovana Popovića

Građani koji stanuju u ulici Jovana Popovića u Inđiji obratili su se za pomoć nadležnim organima kako bi skrenuli pažnju na krivinu koja nije bezbedna za saobraćaj, kako za vozila tako i za pešake. Na teren su izašli predsednik Opštine Inđija i direktor javnog preduzeća Inđija put.

Stanovnici ulice Jovana Popovića već dugo prijavljuju problem sa prolaskom građana, sa funkcionisanjem saobraćaja i trotoarom koji ne samo da pravi problem njima, već i svim ostalim usputnim učesnicima saobraćaja.

Ova ulica je jednosmerna i neobezbeđena pa problem prave svi vozači koji ne poštuju to pravilo i samim tim ugrožavaju ove građane.

Na poziv građana odazvali su se direktor JP Inđija put i predsednik Opštine kako bi sagledali sve aspekte i nepravilnosti i što pre realizovali rešavanje problema.

Ove godine predviđeno je budžetom duplo više sredstava u odnosu na prethodnu godinu za redovno održavanje svih puteva i putnog pojasa.

Predsednik je takođe istakao da će u najkraćem roku iz bezbednosnih mera biti odrađeno i tih stotinak metara trotoara. Apeluje se na vozače da poštuju saobraćajne znakove kako ne bi ugrožavali ni svoj ni tuđi život.

Preuzeto sa: rtv.rs

(Visited 515 times, 1 visits today)