KONAČNA ODLUKA Evo kada i gde će Inđija dočekati Partizan, karte možete kupiti na stadionu

U prethodnih nekoliko nedelja, mnogo se pričalo o tome gde će Inđija dočekati Partizan u prvom kolu Superlige. U javnosti se spekulisalo o nekoliko lokacija i o tome da inđijski stadion ne zadovoljava kriterijume za takmičenje u Superligi.

Zahvaljujući upravi kluba koja je poštovana u fudbalskom svetu i koja je dala sve od sebe da reši problem sa stadionom, fudbaleri Inđije će svoje rivale iz Partizana dočekati na stadionu kraj železničke stanice!

Utakmice počinje u nedelju u 18 časova.

Cena karte za meč sa crno-belima iznosi 500 dinara, a može se kupiti svakoga dana na stadionu. Sezonska karta košta 2.500 dinara.

FSS je izašao u susret zeleno-belima i dao im zeleno svetlo da domaće utakmic u ovom rangu takmičenja igra na svom terenu i pred Inđinčanima.

Prethodnih godina uvedeno je pravilo da svaki član Superlige mora da ima reflektore ne bi li se utakmice zbog TV prava igrale u noćnom terminu. Međutim, pravilnik nalaže da je moguće izdati privremenu dozvolu na jednu godinu uz garanciju da će reflektori biti izgrađeni.

Pred upravom zeleno-belih je bio veliki zadatak koji je uspešno rešen i sada će svi stanovnici Inđije i okolnih mesta moći da uživaju u igrama svojih miljenika.

(Visited 2,582 times, 1 visits today)