Klub Lovac će u subotu pevati u glas!

baja mali knindža

Spremite se za još jedan spektakularni nastup Baje Malog Knindže koji obara sve rekorde posećenosti!

Klub Lovac rešio je da vam i ove subote priredi najbolji provod! Svako gostovanje Baje u klubu Lovac je oborilo sve rekorde, a organizatori su sigurni da će tako biti i ovde subote, 18. marta.

Ulaz je 300 dinara tokom cele noći.

Biografija

Rođen je u selu Gubinu, gde je završio osnovnu školu. Srednju školu za saobraćajnog tehničara je završio u Beogradu. U Srbiju je došao 1980. godine, i prvo je živeo na Bežaniji, kasnije u Surčinu, a trenutno živi u Zemunu.

Brat od strica je Kseniji Pajčin. Oženjen je, ima tri ćerke i jednog sina.

Pesme su mu uglavnom okrenute veličanju srpstva i srpske istorije, kao i ljubavi i alkoholu. Svoju popularnost je stekao za vreme devedesetih godina. Popularizovao je Radovana Karadžića, a za Vojislava Šešelja i za njegovu stranku je snimio album „Srpskim radikalima“, a često je pevao i po njihovim mitinzima. Jedan od njegovih prvih hitova bila je pesma “Vrati se Vojvodo”. U toj pesmi poziva vojvodu Momčila Đujića da se vrati u Krajinu i zaštiti srpski narod.

Pored pevanja, Baja piše i tekstove. Pisao je za mnoge poznate pevače (Bora Drljača, Jovan Perišić, Nino, Rođa Raičević…). Takođe je pisao za mnoge krajiške grupe kao što su Jandrino Jato, Sinovi Manjače, Žare i Goci… Neki od najvećih hitova koje je napisao su pesme “Nema raja bez rodnoga kraja” i “Danijela”.

Svake godine nastupa na Kočićevom zboru na Manjači gde se okupi više od 40.000 ljudi. U karijeri je napravio nekoliko većih koncerata u Novom Sadu, Banjoj Luci i dijaspori. Tiraži njegovih albuma su dostizali milionski tiraž. Imao je uspešnu kako muzičku tako i kafansku saradnju sa Borom Čorbom.

Odličan provod u najavi, vidimo se!

(Visited 173 times, 1 visits today)