Klub američkog fudbala “INDIANS” vrši upis novih članova!

indjija indians klub americkog fudbala

Klub američkog fudbala “INDIANS” Inđija vrši upis novih članova! Upis je otvoren za sve dečake i devojčice uzrasta između 9 i 15 godina! Moramo istaći i činjenicu da je upravo ovaj klub najtrofejniji u državi, u mlađim kategorijama, i klub koji može da se pohvali najboljom školom američkog fudbala u Srbiji!

Za naš portal, ovim povodom, govori trener Goran Zec:

– Posle povratka u klub i vodjenja Juniorskog tima do naslova vicešampiona Srbije, pripala mi je ta čast i dužnost da ove godine posvetim svoje vreme i podelim znanje sa najmlađim Indiansima. Ovaj klub krasi dobar rad sa mlađim selekcijama što se i vidi u godinama koje su iza nas. Možda nismo klub koji može da se takmiči sa evropskim timovima, ali sigurno jesmo klub koji bar jednog potencijalnog igrača iz svake generacije iznedri koji može da zaigra u bilo kom inostranom klubu. Zato ove godine posvećujemo dosta pažnje na promociju i marketing kluba kako bih privukli najmlađe u Inđiji i nekako ih podstakli da dođu i oprobaju se u američkom fudbalu koji se igra bez kontakta.
Ovom prilikom pozivamo sve dečake i devojčice koji su stariji od 9 godina da nam se pridruže i postanu deo šampionskog tima! ?

Početak treninga je od 3. februara.

Termini treninga su: subota 12h i nedelja 14h, u sali tehničke škole “Mihajlo Pupin”.

Kontakt: 069/539-16-58

(Visited 132 times, 1 visits today)