KASNI VIŠE OD GODINU DANA Hoće li KC konačno izraditi novo logo?

Planom i programom Kulturnog centra za 2019. godinu planirano je da ova ustanova dobije novi logo, koji bi trebao da bude na ćiriličkom pismu. Međutim, isto to se predviđalo i za 2018. godinu, ali do realizacije ovog projekta nije došlo.

U delu programa Kulturnog centra za 2019. godinu pod naslovom VIZIJA piše sledeće:

Tokom 2019. godine planira se da Ustanova Kulturni centar kao centrala ustanova kulture u opštini Inđija dobije novi vizuelni identitet, odnosno logo same ustanove koji će biti na ćiriličkom pismu“, navodi se u programu.

Foto: pazovaindjijavesti

Ono što je zanimljivo, i u programu za prošlu godinu, nalazi se potpuno isti tekst. Razlika je ta što je vizija u vezi sa vizuelnim identitetom za 2018. godinu pisana u prvom licu.

“Tokom 2018. godine planiram da Ustanova Kulturni centar kao centrala ustanova kulture u opštini Inđija dobije novi vizuelni identitet, odnosno logo same ustanove koji će biti na ćiriličkom pismu”, piše u programu za 2018. godinu.

Međutim, kao što je svima poznato, do toga nije došlo. U godišnjem izveštaju KC nije naveo razloge zbog čega nije došlo do realizacije ovog projekta.

NEPOZNAT UZROK Raspao se parking u Zanatlijskoj, već mesecima kvari sliku ulice

Na jednoj od sednica lokalnog parlamenta, na pitanje opozicije šta je sprečilo KC da izradi novo logo, direktorka ove ustanove Ružica Jovanović rekla je: “Nije došlo na red”.

Da li će to konačno doći na red, ostaje nam da vidimo u preostalih manje od 11 meseci do kraja 2019. godine.

(Visited 215 times, 1 visits today)