Karate klub “Železničar” odličan organizator prvenstva Vojvodine

karate klub zeleznicar indjija

Tehnički organizator Prvenstva Vojvodine za nade i pionire Karate klub ”Železničar” Inđija uz svesrdnu podršku Opštine Inđija bio je na visini zadatka. Prvenstvo Vojvodine je ujedno i kvalifikacija državno prvenstvo, a osvojeno je 17 medalja i plasmana za državno prvenstvo.

U kategoriji nada prvo mesto izborili su Mihailo Grubić u kategoriji borbe do 50kg dok je drugo mesto izborio Ilija Pavlović u kategoriji -55kg.

Kod kataša najuspešniji je bio Lazić Filip osvojivši prvo mesto kod pionira u apsolutnoj kategoriji a ništ manje vredno prvo mesto pionir Alekse Lajbenšpergera u C klasi kao i Stefan Bjeljac kod poletaraca.
Druga mesta izborili su Mateja Jajići i Teodora Čanković dok su treća mesta izborili Ninković Maša u aplsolutnoj kategoriji, Luka Popović u B klasi i Čubrilo Iskra u C klasi kod pionira. Takođe treća mesta su izborili su Stanković Tamara i Mučibabić Jovana u C klasi kao i Stojiljković Dunja i Lukač Ognjen u D klasi.

Pred takmičenje pokrajinski granski sportski savez Karate Savez Vojvodine dodelio je povelju povodom 50 godina karate sporta u Vojvodini Karate klubu ”Železničar” Inđija a u ime kluba ga je primio Predsednik kluba Željko Mandić.

Preuzeto sa: rtvcentarsrem.rs

(Visited 194 times, 1 visits today)