KAKO DA POKRENETE BIZNIS? U Inđiji pokrenuta Startap škola


Startit Centri, kao projekat SEE ICT organizacije, su mesta koja služe za okupljanje svih zajednica sa domaće IT scene. Kod nas se susreću i zajedno rade programeri, dizajneri, marketeri, preduzetnici, a svi sa istim ciljem – da podele znanje i da zajedno rade na stvaranju novih projekata.

Startit Centar Inđija otvoren je u februaru 2016. godine i od tada je organizovao brojne besplatne kurseve programiranja za decu i odrasle, predavanja i radionice iz oblasti novih tehnologija, marketinga i dizajna.

28. februara počela je da se realizuje Startap škola – program za buduće preduzetnike koji ima za cilj da polaznicima obezbedi znanje iz različitih oblasti koje su neophodne za započinjanje sopstvenog biznisa ili testiranje biznis ideje.

Predavač u Startap školi je Dimitrije Ivanović, Sekretar za industriju hrane i pića u Privrednoj komori Srbije, dugogodišnji preduzetnik i osnivač Glambox-a.

Image may contain: 1 person, indoor


Cilj ove startap škole je da polaznici nauče o tipovima preduzetništva, modelima finansiranja, procesu stvaranja proizvoda, testiranju prozvoda, digitalnom marketingu, vođenju tima, predstavljanju svojih ideja, ali i o mnogim drugim temama od značaja za njih kao potencijalne preduzetnike.

Pored znanja i iskustva predavača, učesnici će dobiti i jasnu sliku realnog biznis okruženja, potreba tržišta, kao i informacije o prilikama koje nude razni fondovi, projekti i institucije.

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Na prvom okupljanju, 20 odabranih učesnika imalo je priliku da predstavi svoje inicijalne ideje, međusobno se upozna i krene da razmišlja o misiji koju teže da ostvare pokretanjem sopstvenog biznisa. Sledeći čas zakazan je za 21. mart.

Obaveštavećmo vas o napretku učesnika putem ovakvih izveštaja iz Centra.(Visited 261 times, 1 visits today)