Inđijski Vodovod dobio dva vozila

Inđijski JKP “Vodovod i kanalizacija” obnovio je vozni park sa dva terenska vozila. Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak svečano je uručio ključeve radnicima tog javnog preduzeća i poručio da će lokalna samouprava i u narednom periodu raditi na nabavci terenskih vozila kako za ovo, tako i za ostala javna preduzeća u opštini Inđija.
Vozni park inđijskog “Vodovoda” nije obnavljan godinama unazad. Koliko je teško bilo radnicima da izlaze na teren sa starim vozilima potvrđuju i oni sami.

Branko Delić, poslovođa vodovodne operative kaže da najveći deo vodovodne mreže na teritoriji opštine Inđija prolazi kroz atare i da su tu imali najviše problema pri izlasku na teren starim vozilima. Sa novim će biti lakše, kaže Delić.

U inđijski “Vodovod” stigla su dva nova terenska vozila marke “dačia”, a nešto ranije kupljena su i dva vozila marke “fiat”.

Dragoljub Trifunović, direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” kaže da je ovo prvi put da to javno preduzeće ima ozbiljna terenska vozila.

“Sada žemo biti spremni da intervenišemo svakog časa, na bilo kom terenu i u bilo kakvim vremenskim uslovima”, rekao je Trifunović.

Ključeve novih terenskih vozila radnicima inđijskog “Vodovoda” svečano je uručio predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. On je istakao da nije bio zadovoljan zetečenom situacijom ne samo u ovom već i u svim ostalim javnim preduzećima kao i da će loša tehnička opremljenost uskoro biti samo ružna prošlost.

 

“Bavimo se nabavkom vozila koja služe da vodovod i kanalizacija u našoj opštini funkcionišu dobro i nadam se da će građani to uvideti kao pozitivnu stvar, kao i sve ostalo što ćemo raditi, kako u “Vodovodu” tako i u ostalim javnim preduzećima”, rekao je Vladimir Gak, predsednik Opštine Inđija.

Iz inđijskog “Vodovoda” najavljuju nabavku novih terenskih vozila jer, kako kažu, imaju ambiciozan plan za 2017. godinu.

Preuzeto sa: rtv.rs

(Visited 43 times, 1 visits today)