Inđija – Sinđelić 1: 1 (1: 0)

Ritam Inđije portal grada Indjije indjija Inđija - Sinđelić 1: 1 (1: 0)

Pravu prvenstvenu utakmicu su odigrale ekipe Inđije i beogradskog Sinđelića.

Malo prilika za postizanje golova je bilo na ovom derbi meču, a oba gola su postignuta na izvanredan način posle slobodnih udaraca.

Prva u vođstvo je došla Inđija u 19.minutu meča. Pre toga je Stefan Šapić neoprezno oborio Slađana Nikodijevića na oko 17 metara od svoga gola. Stvar u svoje ruke, a potom u noge je uzeo kapiten domaćina Mile Vujasin. Usledila je prava bomba koja je prosto pocepala gornji ugao gola gosta, 1: 0.

U drugom poluvremenu sem velike borbenosti, kao i u prvom malo toga je imalo da se zabeleži. Ipak najlepši detalj je bio gol gostiju u 59.minutu. Sada su domaćini napravili pomalo nepotreban prekršaj na oko 30 metara od svog gola. Po sredini terenma je bila ta lopta nameštena, a onda nova “praćka”. Opet rašlje, opet evro gol. Ovog puta sa suprotne strane, a strelac je bio Nenad Stanković. 1: 1.

Nastavak donosi nekoliko poluprilika sa obe strane. Ipak remi se čini najpravedniji ishod utakmice.

Inđija, Gradski stadion, gledalaca oko 600.

Sudija: Lazar Tripković iz Kraljeva, pomoćnici: Miljan Mišić i Ivan Mikalački iz Zrenjanina, četvrti sudija: Dejan Minaković iz Novog sada.

Delegat: Vlado Glođović iz Vrbasa.

Strelci: Vujasin 19′ – Inđija i Stanković 59′ – Sinđelić.

Žuti kartoni: Ahčin (90′) i Mlađović (45′) – Inđija, Cakić (67′), Šapić (18′), Stanković (60′) i Lekanić (76′) – Sinđelić. Inđija: Knežević, Marković, Ahčin, Ilić, Nikodijević (Đokić 87′), Vujasin (K), Mojsilović (Bjeličić 71′), Mlađović, Krstanović (Stoiljković 81′), Rogač, Kovačević.

Trener: Spasoje Jelačić Sinđelić: Simić, Stojanović, Tošić, Cakić (K), Branković, Šapić, Stanković, Petronijević (Obrenović 78′), Ivanović (Rakić 70′), Tufegdžić (Vukčević 66′), Lekanić.

Trener: Bogdan Korak

Preuzeto sa: fkindjija.com

 

(Visited 60 times, 1 visits today)