INĐIJA PRIMER DOBRE PRAKSE Gak sutra na televiziji sa nacionalnom frekvencijom o uvedenim merama povodom vanredne situacije

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak gostovaće u nedelju u 7 ujutru u jutarnjem programu televizije Hepi povodom vanredne situacije koja je proglašena zbog virusa korona.Mere koje propisuje Vlada važe za celu teritoriju Republike Srbije, samim tim i Inđiju. Jutro nakon proglašenja vanredne situacije opština Inđija počela je sa primenom svih mera koje je predložila izvršna vlast, i dodajući neke od svoji mera.

Gak: Dajemo sve od sebe i nećemo stati, disciplina je ključna da bismo pobedili

Sva javna preduzeća i opštinska uprava su ozbiljno shvatile situaciju, i svakodnevno na terenu rade na primeni svih mera. U Inđiji trenutno nema zvanično zaraženih, dok Dom zdravlja aktivno prati situaciju na terenu.Inđija se pokazala kao primer dobre prakse, a na prvom sastanku Štaba za vanredne situacije doneata je naredba od 19 tačaka, koja za sada daje rezultate.

Da je lokalna admistracija spremno dočekala pandemiju, govori podatak da je Inđija druga u Vojvodini dezinfikovala prostorije svih javnih preduzeća. Nakon toga, krenulo se u dezinfikaciju svih ulica na teritoriji opštine.

Takođe, u nedelju u 9 časova održaće se hitna sednica opštinskog Štaba za vanredne situacije.

(Visited 1,962 times, 1 visits today)