“Igramo najlepši fudbal, Inđinčani zaslužuju da gledaju Zvezdu i Partizan”

Fudbalski klub Inđija imao je odličnu polusezonu, i da nije bilo radnji iza kulisa, malo je falilo da ona bude savršena. Zeleno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Prve lige, sa bodom zaostatka u odnosu na Javor.

Više od polovine prvenstva Inđija je predvodila prvoligaški karavan.

Ne da smo zadovoljni, nego smo prezadovoljni. Svi u klubu, od predsednika preko trenera do igrača. Mi smo nešto novo u srpskom fudbalu. Igramo fudbal koji je pošten i nemamo nikakvih kombinacija. Sve je na terenu. Uprava kluba je dužna da obezbedi sredstva, plate, premije, a na igračima je to da vrate igrama na terenu. Imamo veliku podršku opštine i predsednika Gaka. Iskreno plate i premijer nisu velike, ali je sve redovno. To je strategija. “, kaže Dragan Pilipović, direktor kluba.

BOJAN DUBAJIĆ – zaobilaznim putem do velike evropske scene i susreta sa Arsenalom

Za mnoge ovaj rezultat je neočekivan, ali ne i za upravu kluba sa stadiona kraj železničke stanice.

Ja sam iskreno očekivao. Znam kakav posao svi radimo u klubu i ovo je rezultat toga. Pri kraju prvenstva smo zasmetali velikanima. Imali smo nekoliko katastrofalnih suđenja, gde nas je sudija debelo oštetio. Mi se time ne bavimo. Imamo neograničeno poverenje u trenera Blagojevića i Golića“, jasan je direktor zeleno-belih.

Pre početka sezone, Inđija nije bila među favoritima za ulazak u Superligu.

Po svemu sudeći, borba će se voditi između nas, Javora  i TSC Topole. Topola je upravo kupila našeg najboljeg napadača, ne zato što im je preko potreban, već da bi nas oslabili. Oni imaju neograničen budžet za ovaj rang takmičenja, i nismo mogli da im pariramo u ponudi. Kada je reč o igri, igramo najlepši fudbal i mislim da će nam se to vratiti, i da ćemo za nekoliko meseci ovde gledati Zvezdu i Partizan. Inđinčani to svakako zaslužuju“, zaključio je Pilipović.

Prvenstvo se nastavlja 23. februara kada zeleno-beli gostuju Bečeju.

(Visited 524 times, 1 visits today)