Humanitarna akcija za Filipa Krivokuću

Humanitarna svirka za Filipa Krivokuću biće održana 23. septembra u Rumi u Domu omladine sa početkom u 21h. Na svirci će učestovovati Ateist rep i SNB iz Novog Sada, kao i Ispad iz Banja Luke.

Naš sugrađanin Filip Krivokuća u 14. decembra će proslaviti drugi rođendan. Kada je imao nekoliko meseci, njegovi roditelji su uočili da on slabo prati predmete i nakon odlaska kod oftalmologa, Filupu je otkrivena dioptrija -8.5 i septooptička displazija.
Posle nepunih šest meseci kod Filipa su se pojavili epi napadi što je prouzrokovalo da ovaj dvogodišnjak provede dva meseca u bolnici. Uz terapiju, epi napadi su prestali i Filip danas svakodnevno koristi lekove koji koštaju 75 evra mesečno.

Pregledima u Rusiji ustanovljeno je da postoji mogućnost da Filip progleda, a kolike su šanse za to znaće se posle detaljnih pregleda, takođe u Rusiji. Cena tih pregleda iznosi 2000 evra.

Ulaz je 300 dinara, a sav novac biće namenjen Filipovom lečenju.

Kada već živimo u državi u kojoj se leca deče SMS porukama i humanitarnim žurkama, najmanje što svako od nas može da uradi jeste da upravo jednim od tih načina pomogne da svako dete kome je potrebna pomoć, istu i dobije. Do humanitarne žurke ostalo je još 11 dana, a vama ostaje da sve obaveze koje imate završite do tada i da svi zajedno uživamo u dobroj muzici, i što je još važnije, da Filipu poželimo srećan put jer ne sumnjamu u vašu humanost.

Pored dolaska na svirku, dvogodišnjem Filipu možete pomoći i putem žiro računa 160-5800100732119-44.

(Visited 367 times, 1 visits today)