Grupna izložba Udruženja likovnih umetnika Inđije

Grupna izložba Udruženja likovnih umetnika Inđije

Udruzenje likovnih umetnika Inđije u saradnji sa Kulturnim centrom Inđija organizuje tradicionalnu izložbu svojih članova, koja će biti otvorena u izložbenom prostoru Kuće Vojnovića u petak, 2. marta sa početkom u 19.00 sati.

Već dugi niz godina posetiocima umetničkih izložbi je poznato da u martu mesecu Udruženje likovnih umetnika Inđije priređuje novu izložbu. Tako i u Novoj 2018. godini publika će imati priliku da ponovo vidi nove radove starih članova, kao i da se upozna sa radovima novih članova. Ono što je dobro i čini udruženje zanimljivim je upravo to što se svake godine primaju novi članovi, a samim tim izložbe udruženja su bogatije sa novim idejama, tehnikom, pa i savremenijim postavkama. Udruženje likovnih umetnika Inđije nam je zadnjih par godina ponudilo nove medije poput fotografija, video radova, grafita, a nadamo se da će tako i nastaviti. Izložbe udruženja su izuzetno korisne za učenike, jer na ovakvim izložbama učenici mogu da se upoznaju sa raznim tehnikama kao što su ulje na platnu, crtež, kombinovana tehnika, akvarel, fotografija, skulptura, kao i sa različitim motivima poput mrtve prirode, pejzaža, žanr scena, apstrakcije.

Pored svega navedenog najvažnije je to što je Udruženje likovnih umetnika Inđije opstalo zahvaljujući iskrenom druženju njegovih članova i publike.

Izložba će trajati do 21. marta 2018. godine, a svi zainteresovani je mogu pogledati u Kući Vojnovića radnim danima od 10.00 do 19.00 sati.

Kuća Vojnovića
02 – 21. mart

Ulaz na izložbu je slobodan.

(Visited 65 times, 1 visits today)