Građevinski radovi u seoskim naseljima

cortanovci, radovi

Novi Slankamen

Centar inđijskog sela Novi Slankamen uskoro će dobiti lepši i uređeniji izgled, jer su u toku radovi na postavljanju javne rasvete I trotoara oko mesne zajednice. Nakon ovih radova biće postavljene i klupe na ovoj lokaciji. Lokalna samouprava je budžetom predvidela sredstva za realizaciju infrastrukturnih projekata u svim naseljenim mestima čime se podiže kvalitet života meštana u seoskim sredinama.

radovi u novom slankamenu

 

Beška

I meštani inđijskog sela Beška uskoro će imati uređen deo sela ispred zgrade seoske ambulante. U toku su radovi na asfaltiranju parkinga kao i staze do ulaska u ambulantu. Lokalna samouprava je za ovu investiciju izdvojila 500 hiljada dinara, a radovi će biti završeni za par dana. Podsetićemo, stanovnici ovog naselja treba da dobiju i sportsku halu čija izgradnja je najavljena ove godine, a u toku je uređenje industrijske zone u Beški čime će se stvoriti uslovi za dolazak investitora i otvaranje radnih mesta.

beška,parking

 

Čortanovci

U cilju podizanja bezbednosti pešaka u ulicama Tihomira Jovića i Dunavske u Čortanovcima u toku su radovi na uređenju staze i postavljanju javne rasvete rasvete. Na ovoj lokaciji biće postavljeno sedam kandelabera u dužini od oko 200 metara, a radovi treba da budu završeni za dve nedelje poručuju nadležni.

cortanovci, radovi

(Visited 87 times, 1 visits today)