GRAĐANI ZABRINUTI Ovo je najopasnija raskrsnica u Inđiji, nadležni prihvatili predlog za postavljenje ležećeg policajca

Raskrsnica Sremske i Vinogradarske predstavlja opasnu raskrsnicu na kojoj se prethodnih meseci dogodilo nekoliko nesreća. Na svu sreću, nijedan ljudski život nije izgubljen.

Image may contain: sky, cloud, house, tree and outdoor

Stanovnici ovih ulica veoma su zabrinuti za svoju bezbednost. Oni se nadaju da će uskoro biti postavljeni ležeći policajci.

Nije prijatno kada sedite u dnevnoj sebi i čujete zvuk sudara. To se često dešava. I mahom su krivi ljudi koji ne staju na znak stop. Mi smo bili spremni da pišemo peticiju, ali čuli smo da će uskoro biti postavljen ležeći policajac koji treba da opomene vozače da tu ide raskrsnica na kojoj treba da stanu. Drago nam je da je neko čuo naš glas”, kaže jedna sugrađanka, koja je bila svedok poslednje nezgode.

НАЈОПАСНИЈА РАСКРСНИЦА?❗️На раскрсници Сремске и Виноградарске ове године догодило се неколико незгода, али на срећу…

Objavljuje ГрађанИНSubota, 4. srpnja 2020.

Pokret GrađanIN ističe da je raskrsnica dobro obeležena, ali da je očigledno potrebno još, kako bi si ljudski faktor sveo na minimum.

KALDRMA ODLAZI U PROŠLOST Asfaltira se najvažnija ulica u Ljukovu, vrednost investicije 500.000 evra

Ističu da su na zahtev građana uputili molbu nadležnima koja je prihvaćena.

Kada je put dobar i ako je uređena saobraćajna signalizacija, onda uzrok nezgode može da bude samo LjUDSKI FAKTOR.Naš pokret je nadležnima predložio da se u Vinogradarsku postave ležeći policajci.Dobili smo odgovor da je predlog dobar i da će se uskoro raditi na rešavanju ovog problema.Nadamo se da će to biti što pre jer će na taj način opasnost na ovoj raskrsnici biti znatno umanjena“, kaže se u objavi ovog pokreta na njihovoj Fejsbuk stranici.

(Visited 555 times, 1 visits today)