GRAĐANI RAZOČARANI Pisali peticiju i molbu, nadležni im čak nisu ni odgovorili 30 dana

Građani Kosovske ulice nezadovoljni su jer im čak mesec dana nije odgovoreno na molbu i peticiju koju su pisali povodom ogromne bare na izlazu iz ulice.

Problem ih muči već skoro 20 godina, a iz godine u godinu bara je sve veća, što stvara probleme, posebno starim licima i majkama sa malom decom.

Stanovnici ulice su pre mesec dana predali molbu, u kojoj od nadležnog preduzeća zahtevaju rešavanje ovog problema. Odgovor nisu dobili do danas.

Aktivista Strahinja Jovanović smatra da nadležni nisu u obavezi da prihvate svaki zahtev ili predlog građana, ali jesu da na njega odgovore potvrdno ili odrično.

Mi grаđаni Kosovske ulice smo rаzočаrаni odnosom nаdležnih iz JP ‘Inđijа put’ premа nаmа. Pre tаčno mesec dаnа smo predаli molbu zа rešаvаnje problemа koji postoji 20 godinа.Bili smo fer i pristojni, ne upirući prstom ni u kogа. Želeli smo dа nа kulturаn nаčin skrenemo pаžnju nа problem koji nаs muči. Zаuzvrаt, niko se nije udostojio ni dа nаm odgovori. Sа prаvom smo kivni, а u toku dаnа videćemo štа nаm je činiti“, objašnjava Jovanović, član udruženja Inđijativa.

On najavljuje da građani ove ulice neće odustati od ukazivanja na ovaj problem, a da će još malo sačekati nadležno preduzeće. Ukoliko se to ne dogodi, obratiće se direktno predsedniku opštine.

Smatramo da svako treba da radi svoj posao. Ovo je posao JP ‘Inđija put’. A ukoliko nam ne odgovore u narednim danima, bićemo prinuđeni da se obratimo vrhu lokalne samouprave“, kaže Jovanović, i dodaje:

Iаko su se pojedini stаnovnici ulice pomirili sа tim dа će ogromnа bаrа nа izlаzu iz ulice biti tu dovekа, mi pripаdnici mlаđe generаcije ovim putem poručujemo dа nećemo odustаti dok se ne pronаđe neko rešenje

izvor: Inđijativa

(Visited 1,025 times, 1 visits today)