GOLMAN INĐIJE OTVORIO DUŠU “Proganjaju me zbog utakmice sa Zvezdom, izgleda će me to pratiti celog života”

Golman Inđije Miloje Preković bio je jedan od najboljih aktera u remiju svoje ekipe sa TSC kada su “zeleni” izborili bod.

“Pre meča smo se potajno nadali pobedi i ciljali da iznenadimo. TSC je dobar protivnik, na momente je dominirao, ali imao sam dobar dan i na sreću odbranio nekoliko prilika. Naravno, zadovoljan sam partijom, ali ostaje žal, jer smo jeftino primili gol”, istakao je Preković u izjavi za Sportski žurnal.

Čuvar mreže se potom osvrnuo i na prošlogodišnji susret sa Crvenom zvezdom kada je Inđija prosula prednost u finišu meča, sve do 90. minuta branio je sjajno, ali onda se dogodila loša intervencija glavom kada je u nastavku akcije skrivio penal.

“Teško mi je da pričam na tu temu. Sve je odjeknulo i ovde u Srbiji uvek kad se desi nešto tako svi odmah sumnjaju na nameštanje. Da se razumemo, kriv sam sa fudbalske strane, nisam smeo to sebi da dozvolim. I dan danas me ljudi pitaju za tu utakmicu. Proganjaju po društvenim mrežama, portalima. Do tog 90. minuta sam bio najbolji na terenu, a onda se pokazalo koliko je tanka linija između junaka i tragičara. To što sam uradio na toj utakmici proganjaće me do kraja života”, smatra Preković.

(Visited 652 times, 1 visits today)