Indiansi osvojili drugo mesto na Trofeju Vojvodine 2017

Na završenom fleg turniru u Bečeju, u organizaciji Saveza Američkog Fudbala Vojvodine i KAF Vidre Bečej, inđijska ekipa Meridian Inđija Indians osvojila je drugo mesto!

Učestvovale su ekipe: GTC Vianor Vidre Bečej, Wild Dogs Novi Sad, Grofovi Novi Kneževac, Mammoths Kikinda, Meridian Inđija Indians, Klek Knights i Sremska Mitrovica Legionaries.

Takođe, ovaj turnir je imao i humanitaran karakter, te je sav prihod išao u pomoć porodici Granić.

U Omladinskom sportskom centru “Mladost” Legionari su završili takmičenja bez ijednog poraza, pobedivši u okviru grupe B, najpre ekipu iz Kleka rezultatom 6-28, a zatim su trijumfovali i protiv ekipe Grofova (18-34) i zauzeli prvo mesto u grupi i plasman u polufinale turnira.
Tvrda utakmica sa timom Mammoths Kikinda i pobeda 26-19 donela je priliku Legionarima da u finalu ukrste koplja sa Indijancima iz Inđije.

Finale je bilo napeto do samog kraja, što i sam rezultat pokazuje, 18-14, postavljen u poslednjem minutu meča, gde su Sirmium Legionari došli do još jedne pobede i još jednog trofeja u klupskim vitrinama!

Trener: Goran Zec

Ekipu Indiansa predvodio je trener Goran Zec, a ekipu su činili: Vladimir Ikraš, Aleksandar Blažić, Milan Jeftić, Ognjen Zurkić, Stefan Borković, Aleksandar Borković, Radomir Nikolić, Blair Black, Aleksandar Živanović, Miloš Katić, Vasa Vorkapić i Goran Zec.

Pobedničku ekipu činili su: Dejan Jašćur, Pavle Nešković, Neven Dokić, Miloš Kolibar, Predrag Korać, Miloš Novoselac, Danijel Đorđić, Milan Milanović, Stefan Simanić, Nenad Andonović i Mladen Mitrović.

(Visited 101 times, 1 visits today)