Filipović: Prekršen je zakon o budžetu, i podsećam da već 2,5 godine nisam na vlasti

Šef odborničke grupe “Zato što volim Inđiju” Petar Filipović rekao je i ovogodišnjih budžet nerealan kao i prošlogodišnjih, ali da bi glasao za njega da nije prekršen zakon.

Petar Filipović

Kao i u vezi mnogo toga od kad je SNS na vlasti, i ovaj budžet je istorijski. Ja nemam ništa protiv budžeta i to sam rekao na sednici, 80% stvari bih podržao. Apsolutno je nerealan jer se to pokazalo tokom 2018. godine. Sve ove godine se provlači jedna politička priča. Uvek vas pitaju zašto vi niste i šta ste vi to uradili”, poručio je Filipović

On takođe dodaje da je njegov mandat istekao u junu 2016. godine.

” Ja sam ih podsetio da je već 2,5  godine prošlo od kad su oni došli na vlast, i da bi trebali nešto da urade za građane, a ne stalno da pričaju o nama. Ja sam se za vreme svog mandata trudio da ne kršim zakon. Veći problem od nerealnog budžeta jeste što će donošenjem budžete prekršiti zakon koji je se tiče republičkog budžeta. To je sveto pismo. Tamo piše da moraju da planiraju prihode realno spram izvršenja u prethodnoj godini“, kazao je Petar Filipović, šef odborničke grupe “Zato što volim Inđiju”.

(Visited 269 times, 1 visits today)