Filipović o asfaltiranju: Priča o istorijskom projektu vređa inteligenciju, postoje mnogo značajniji projekti koje smo mi uradili

Šef odborničke grupe “Zato što volim Inđiju” Petar Filipović izjavio je da podržava svaki projekat koji je za dobrobit građana, ali da je u prošlosti urađeno mnogo značajnijih projekata od asfaltiranjasvih neasfaltiranih ulica kojim se današnja vlast hvali.

Asfaltiranje Sremske kratke pre nekoliko dana

On ističe da je dobar deo radova mogao biti urađen sredstvima iz budžeta pod uslovom da se prištedi na drugim stvarim, poput bespotrebnih privatnih muzičkih festivala.

Projekat koji podiže kvaliteti života građana je dobar, ali ne podržavamo da se opština zaduži 500 miliona dinara i koji će vraćati neka naredna vlast, a ne ova”, kaže Filipović.

ASFALTIRANJE Dve ulice potpuno gotove, pored asfalta dobile i vodovodnu mrežu

Nekadašnji prvi čovek navodi da niko od građana nije izgubio pamćenje i da znaju šta je sve urađeno za 16 godina.

Priča o istorijskom projektu asfaltiranja svih ulica je za mene najblaže rečeno vređanje inteligencije. Mi smo izgradili 4 trake do auto-puta, deo obilaznice kroz industrijsku zonu, asfaltirane mnoge ulice u sleima, pešačka zona, kružni tok, rekonstrukcija ulice Kralja Petra, Dunavske i Zanatlijske.Dakle, postoje mnogi projekti koji su značajniji od ovoga kojim se hvali današnja vlast“, objašnjava Filipović.

Rekonstrukcija Zanatlijske 2016. godine


Projekat asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica u opštini Inđija obuhvata njih 76. Trenutno se izvode radovi u Inđiji, a nakon toga mašine za asfaltiranje preći će u Jarkovce i Ljukovo.

(Visited 733 times, 1 visits today)