DOKTORKA NOSILAC LISTE Osnovana grupa građana “Inđija i ti”, kandidovaće se na narednim izborima

Pred oko 60 ljudi u maloj sali Kulturnog centra osnovana je grupa građana “InđiJA i TI”, koja će se kandidovati na narednim lokalnim izborima koji su zakazani za 26. april.

Inicijalni odbor grupe građana čini troje ljudi. Prva se građanima predstavila doktorka Milica Kalinić, nakon nje prisutnima se obratio Živan Živanović, dok je poslednju reč imala Andrijana Radenković.

Kako su naveli svo troje, oni smatraju da bojkot nije dobar, a ukoliko dobiju poverenje građana najviše će se baviti komunalnim problemima.


Cilj im je da daju svoj doprinos da Inđija bude najbolja opština u Vojvodini, a u narednom periodu planirano je da predstave svoje kandidate za obornika.Iako to još nije potvrđeno, očekuje se da Kalinićeva bude nosilac liste, a da na drugom mestu bude Živan Živanović, koji je bio član lokalnog parlamenta u periodu od 2012. do 2016. godine. On je bio izabran na listi Lige socijaldemokrata.

Kao treći na listi spominje se Aleksandar Kovačević, dugogodišnji predsednik Skupštine opštine Inđija i bivši član Socijalističke partije Srbije.

(Visited 2,387 times, 1 visits today)