DOKLE VIŠE Sudije ponovo oštetile Inđiju, ceo stadion ih ispratio zvižducima i povicima “lopovi, lopovi”

Fudbaleri Inđije poraženi su od Radničkog iz Niša rezultatom 1:0. Gosti sa juga Srbije odneli su tri boda iz Inđija zahvaljujući glavnom arbitru Novici Anđelovskom koji im je dosudio nepostojeći penal.

Inđija ja kao mnogo puta do sada nametnula svoj stil igre. Polako je plela mrežu oko gola gostiju, ali je onda u 12. minutu glavni sudija video ono što niko na stadionu nije. Sa bele tačke precizan je bio Haskić.

Gosti su se branili sa svih 11 igrača, a najbolju priliku za Inđiju propustio je kapiten Dimitrov kada je iz slobodnog udarca pogodio prečku. Čitavu utakmicu Anđelovski je nervirao domaće navijače, jer je gostima puštao grublju igru, i pritom nikog od njih nije kaznio za zadržavanje vremena.

Sa druge strane, fudbalerima Inđije kao da je zabranjeno da ulaze u duele. Svaku kontakt igru sudije su okarakterisale kao faul za goste.

O njihovom suđenju, najbolje govori reakcija publike. Čitav stadion ih je ispratio zvižducima i povicima “lopovi, lopovi”. S obzirom da se to ponavlja iz kolo u kolo, navijači Inđije sa pravom se pitaju:

ZA KOGA SE IGRA FUDBAL U SRBIJI?


(Visited 546 times, 1 visits today)