Dete vam obožava video igrice? Ovo je prava radionica za vas roditelje

Radionica “Roditelji gejmera” biće održana u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, na šetalištu) 19. januara u 12 časova. Ulaz je besplatan.

‚‚Roditelji Gejmera” je projekat koji je nastao iz želje da se roditeljima olakša da stvore vezu sa omiljenim hobijem mnoge dece u svetu. Ovo je prvi projekat ove vrste u Srbiji.

Projekat je pokrenula dizajnerka video igara Milica Crkvenjakov, inspirisana dobrim odnosom koji su njeni roditelji imali prema njenom gejmingu i nedostatkom istog koji je primećivala kod mnogih njenih saigrača.


Radionica ‚‚Roditelji Gejmera” je namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta koja se zanimaju za video igre, i pre svega njihovim roditeljima. Radionica će biti podeljena na dva dela.

Prvi deo radionice namenjen je samo roditeljima na kojoj će biti reči o dobrim i lošim stranama gejminga, kako pristupiti gejmingu svog deteta i odgovarati na bilo koja pitanja koja roditelji imaju.

U drugom delu deca i roditelji će zajedno sa predavačem rešavati neke izazove i zadatke koji imaju veze sa gejmingom dece i demonstriraju različite tehnike kako doći do kompromisa i pravila koja odgovaraju svima.


(Visited 169 times, 1 visits today)