DEMANTI Filipović opovrgava tvrdnje da njegovo rukovodstvo nije radilo na projektu za navodnjavanje

Šef odborničke grupe “Zato što volim Inđiju” Petar Filipović demantovao je navode lokalne samouprava da nijedno opštinsko rukovodstvo nije pokrenulo izradu projektne dokumentacije za navodnjavane poljoprivrednog zemljišta.

On kaže da je neistina da njegovo rukovodstvo, kao i rukovodstvo njegovog prethodnika Gorana Ješića, nije krenulo sa izradom projektne dokumentacije. U tu svrhu priložio je potpisane ugovore.

Mene odavno ne pogađaju laži koje opštinska vlast svako malo objavljuje na opštinskom sajtu koji je nekada služio za informisanje građana, a ne za obračun sa političkim neistomišljenicima. Ali ne želim da dozvolim da se rad ljudi koji su bili angažovani na realizaciji izrade ovog projekta na takav način nipodaštava i “baca u blato”.

Dakle, apsolutna neistina je da bivša opštinska administracija nije ništa učinila po pitanju realizacije projekta navodnjavanja Novog i Starog Slankamena, kako stoji na opštinskom sajtu“, kaže Filipović.

OGROMNA SREDSTVA Projekat koji može iz korena da promeni poljoprivredu u Inđiji, u igri čak 400 miliona evra(Visited 652 times, 1 visits today)