CELODNEVNA AGONIJA Policija pronašla dečaka na Slaviji, pobegao iz škole za Beograd da ispuni sebi želju

Nestanak dvanaestogodišnjeg dečaka juče u popodnevnim satima podigao je meštane Inđije na noge. Dečak je u toku noći pronađen, a razlog njegovog bežanja je ljubav prema njegovom omiljenom fudbalskom klubu i poseta stadionu Crvene zvezde “Rajko Mitić” u Beogradu, prenosi Blic.

Mlađi sin je otišao nakon škole da mu odnese kišobran i nije ga tamo zatekao. Već tada smo svi počeli da paničimo i da ga tražimo po Inđiji. Druga deca nisu pojma imala gde bi on mogao da bude i onda smo se odlučili da slučaj prijavimo policiji. Direktorka škole nam je u susret izašla i pregeledala kamere i tada smo shvatili da je on nakon časova otišao u određenom pravcu – počinje razgovor za “Blic” otac dečaka Siniša Vučetić.

NEPRAVILNO OREZIVANJE DRVEĆA Građani predali stručnu preporuku Komunalcu, da li će biti uvažena?

Tragom komšija saznalo se da je dečak prvo pojeo pljeskavicu, a unda se uputio ka autobuskoj stanici, kako bi krenuo u pravcu Beograda.

Njega je u autobusu srela naša sugrađanka koja radi u Kliničkom centru. Bilo joj je odmah čudno zašto on putuje sam u Beograd. Pitala ga je gde ide i da li roditelji znaju, na šta je on slagao da ga čekam kod Zvezdinog stadiona – objašnjava dečakov otac.

Učenik je imao dugogodišnju želju da poseti Zvezdin stadion, sam se uputio u avanturu i nije ni slutio kakvu će brigu izazavati kod roditelja i korisnika društvenih mreža, čiji je nestanak masovno deljen.

Kada smo mu ušli u trag, tražili smo ga po Beogradu satima, nema gde nismo bili. Supruga je ostala kod kuće, jer je bolesna, ali svisla je od muke i brige. To je bila katastrofa, a čovek u takvim situacijama samo misli loše – kaže Vučetić.

MUP: Pronađen je na Slaviji

Nakon dva sata iza ponoći našla ga je policija u blizini Trga Slavija promrzlog i pokislog, a njegovi roditelji su odahnuli kada su čuli srećne vesti.

Kako se navodi u saopštenju beogradskog MUP-a, dečak je bio bez povreda.

(Visited 11,049 times, 1 visits today)