BIO JE I RED Otklonjena opasnost na prometnom putu nakon što su građani iskazali veliko nezadovoljstvo

Nakon što su u nekoliko navrata građani Inđije apelovali da se ukloni metalna ploča na nadvožnjaku i rupa ispod nje zakrpi, to je učinjeno pre nekoliko dana i tek nakon što su građani iskazali veliko nezadovoljstvo putem društvenih mreža.

ПОТЕНЦИЈАЛНО ВЕЛИКА ОПАСНОСТ ⚠️❗️Метална плоча испод које је велика рупа је постављена ПРИВРЕМЕНО пре неколико…

Objavljuje InđijativaČetvrtak, 6. lipnja 2019.

Uz to, krajem prošle godine odbornik u lokalnom parlamentu Petar Filipović postavio je pitanje u vezi sa tim problemom, ali od JP ‘Inđija put’ je dobio odgovor da to preduzeće nije nadležno

Na Fejsbuk stranici Inđijative 6. juna je objavljena fotografija metalne ploče, a u komentarima ispod objave pojedini građani su kazali da su zabrinuti za svoju bezbednost.

Što pre to bolje treba da bežimo u drugu traku da. Od jakih udaraca puca alu felna. A rizik sa druge strane u susret ide drugo vozilo“, jedan je od komentara.

Iz Inđijative poručuju građanima da i ubuduće javno govore o problemima koji ih muče jer se tako povećava šansa da oni budu rešeni.

Ko god je na vlasti, on je dužan da polaže račune građanima. Oni zavise od nas. Sa punim pravom smo iskazali svoje nezadovoljstvo jer je problem sa pločom postojao dugo vremena. Mi smo pozvali opštinsko preduzeće da urgira kod viših instanci da se ovaj problem reši.To je došlo do onih koji donose odluke i treba da rešavaju ovakve stvari i rezultat je vidljiv.”, poručuju iz Inđijative.

Održavanje magistralnog puta prema Staroj Pazovi je u nadležnosti Srem puta.

(Visited 991 times, 1 visits today)