BICIKLOM KROZ INĐIJU Aktivisti planiraju da obiđu svaku ulicu i zabeleže sve probleme, evo gde će biti danas

Aktivisti Inđijative planiraju da obiđu svaku ulicu u Inđiji i pokušaju da evidentiraju sve probleme sa kojima se građani suočavaju. Takođe, kroz razgovor sa njima pokušaće da nadležnima daju predloga kako da kraj u kome stanuju postane bolji za sve građane.

Inđiju su podelili u četiri reona, a prvo će obići deo grada kojem su granice ulice Cara Dušana i Kralja Petra I. Tako će obići Srpski kraj, kraj kod Jovan Popović škole, kao i Miletićevu i Golubinačku ulicu.

Koliko god nam građani slali problema, mislimo da ih ima barem duplo više. Kada razgovarate sa nekim u četiri oka, taj neko je otvoreniji, a kroz priču zajednički možete doći do neke ideje. Nadamo se da ćemo do kraja nedelje obići sve kvartove u Inđiji, pa ćemo potom preći i na sela“, kažu iz Inđijative.

ИНЂИЈАТИВЦИ НА ТЕРЕНУКао што смо најавили, Инђијатива почиње са обиласком насеља у нашој општини.Иако смо планирали…

Objavljuje InđijativaPonedjeljak, 5. kolovoza 2019.

Simbolično, mesto početka akcije je ispred zgrade opštine, Kako kažu, izabrali su to mesto jer u toj zgradi leži rešenje mnogih problema građana.

Takođe, oni će iz jednog razloga u akciju krenuti biciklovima.

U jeku smo kampanje “PrO2diši” koja za cilj ima podizanje kvaliteta vazduha u našem mestu. On baš nije najbolji, i pošto se mi zalažemo za što zeleniji i održiviji grad, mislimo da je pošteno da mi prvi krenemo sa zagađenjem“, poručuju iz Inđijative, i pozivaju sve građane da im se priključe.

Skup Inđijativaca je u 17 časova ispred zgrade opštine.

(Visited 427 times, 1 visits today)