GRAĐANI PREZADOVOLJNI Projekat će biti gotov pre roka, do sada asfaltirano više od 70 ulica, izvođač uklanja nedostatke

Kapitalni projekat asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica u inđijskoj opštini ulazi u završnicu,a počeo je u martu mesecu. Kako navodi prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, građani Inđije i svih naseljenih mesta to najbolje mogu videti ukoliko prođu ulicama u kojima su se sprovodili radovi.

Građani sa kojima je naša ekipa razgovarala na terenu ističu da su prezadovoljni, uz opasku da nisu verovali da će projekat biti ostvaren.

Ja živim 20 godina u Cara Dušana kratkoj, i svake godine su dolazili političari da kažu da će do kraja godine biti urađeno. Tamo negde posle desete godine sam prestala da verujem. Ljudi koji nisu živeli u neasfaltiranoj ulici ne znaju sa kakvim smo se problemima sve suočavali“, objašnjava nam Nataša, stanovnica ove ulice.

Cara Dušana kratka

Ona ističe da je i pored propusta u toj ulici, zadovoljna kako je sve ispalo.

Kod nas se desio mali problem sa ulegnućem oko jednog šahta. Odmah smo pozvali opštinu, oni su nam rekli da će izvođači radova za nekoliko dana izaći na teren da to poprave“, kaže ona.

Jedno od prvih sela koje je dočekalo da nema neasfaltiranu ulicu bili su Jarkovci. Prema rečima meštana, njima će to mnogo značiti jer se mnogi bave poljoprivredom, te njihove mašine neće razvoziti blato po celom selu.

Projektom asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica obuhvaćeno je 76 ulica na teritoriji opštine Inđije.

(Visited 296 times, 1 visits today)