AKADEMIJA OXFORDGrupni kurs i obuka za masera

Za polaznike koji započinju poslovnu karijeru na radnom mestu Masera, koji obavlja relaks masažu Kurs i obuka za Masera osnovne, relaks masaže u našoj školi osmišljen je za sve buduće profesionalce, odnosno za sve polaznike koji vole ovaj vid manuelnog rada, uz koji će sigurno lakše doći do posla, kako u nekom od salona, tako i kroz mogućnost otvaranja samostalnog radnog mesta u kom će moći da pruže klijentima sve ono za šta su se do tada školovali.

Kurs masera u našoj školi traje tri meseca, odnosno 76 školskih časova. Prvi deo same nastave odvija se u vidu savladavanja teorije, a drugi je posvećen praksi i praktičnom savladavanju veština masera. Sav potreban materijal za teorijsku nastavu obezbeđuje škola.

Profesionaci nisu samo oni koji su dugo u nekom poslu, već i oni koji ga od samog početka rade sa ljubavlju. Želimo, da svaki naš polaznik bude jedan od već pomenutih majstora svog zanata, koga će poželeti svaki vlasnik salona. Za više informacija možete nas pozvati na broj 069/10605

(Visited 49 times, 1 visits today)